skip to Main Content

‘Solovlucht’ van Aloka Liefrink uitgebracht

‘Solovlucht’ Van Aloka Liefrink Uitgebracht

Finton is nu ook uitgeverij. Solovlucht van Aloka Liefrink is een méér dan verbijsterende psychologische roman geworden met als thema’s: Adoptie en (partner)geweld. Het boek is o.a. te verkrijgen via de webshop van de schrijfster. Let op: voor vaste klanten van Studio Finton wil Aloka het boek signeren. Stuur even een mailtje.

De trailer:

Wanneer de 28-jarige Savarana Termeer, voor dood geslagen, op de badkamervloer ligt, probeert ze te achterhalen wat haar bezield heeft om deze bizarre relatiekeuze te maken. Voor ze Gunter Lindemans ontmoette leidde ze voor het eerst, na veel zware beproevingen, een succesvol en zelfstandig leven als teammanager voor een multinational.
Savarana ging voorbij haar grenzen om deze uiterst complexe man te begrijpen, maar was dat wel zo’n verstandig plan? Ze stelt niet alleen Gunter in vraag, maar ook zichzelf. Lag haar sterk ontwrichte adoptieverleden aan de grondslag?

Aloka Liefrink °1979, geboren in Kerala en geadopteerd door een Vlaams-Nederlands echtpaar, heeft inmiddels acht boeken op haar palmares, waarvan Onderhuids (samen met Luc Deflo) een bestseller werd. Haar boeken worden door de pers en haar schare fans omschreven als ‘indringende, ijzingwekkende thrillers’.

Back To Top