Van visitekaartje tot magazine

Elk succes begint met een aantrekkelijke /kenmerkende huisstijl! Het is uw visitekaartje: het prijkt op uw brochures, uw website, offertes, flyers … Studio Finton zet alle ontwerptools in om u – en dus uw klant- enthousiast te maken. Dit kan resulteren in bijv. visitekaartjes, folders, flyers, brochures, posters, logo’s, briefpapier, enveloppen en complete magazines.

Visitekaartjes voor Culivino

Altijd weer een uitdaging om op zo’n klein stukje papier een boodschap over te brengen. Mits goed overdacht is een visitekaartje nog steeds een doeltreffend middel om te gebruiken in de zakelijke wereld. Extra leuk vind ik zelf de klapkaartjes, zoals deze voor internationaal bekend vinoloog Lieske Vos (Culivino).

Vouwkaart voor de Bommelerwaard

Alle toeristische informatie over de Bommelerwaard overzichtelijk op één kaart, die je handig kunt opvouwen tot broekzakformaat.

Blokhutboot Magazine

Een mooi voorbeeld van content marketing van alweer een paar jaartjes geleden. De eigenaar van de Blokhutboot had goed door dat hij zijn unieke concept het beste in de markt kon zetten door het zelf creëren van content, in dit geval in de vorm van een eigen magazine. Hiervoor maakte ik foto’s, artikelen en kaarten van de verschillende vaargebieden. Leuke klus!

Back To Top