Hoe creatief wilt u het hebben?

Studio Finton staat open voor alles wat creatief is. Fotografie, film, illustraties, interviews, projectcoördinatie, complete magazines. Met professionele apparatuur, de nieuwste software en jarenlange ervaring.
Een aantal voorbeelden:

Tour de Waal

Een project dat voortkwam uit het programma ‘Beleef de Waal’ van provincie Gelderland. Samen met een enthousiast team wordt sinds 2014 Bevrijdingsdag gevierd aan de Waal. Studio Finton tekent voor de projectcoördinatie. En dat betekent nogal wat: van het stickertje op het zakje om de broodjes die uit een vliegtuig geworpen worden tot het regelen van een mijnenveger.

Struingids

Een samenwerkingsverband van Rivier Actief en Studio Finton. Een handzaam boekje met allerlei informatie over ‘avonturieren langs de grote rivieren‘. De Struingids is inmiddels niet meer weg te denken uit Rivierenland en gemeenten als Vijfheerenlanden en Berg en Dal hebben ons al gevraagd om een speciale editie voor hun gebied te maken.

Route apps

Een fiets- of wandelroute volgen met een app voegt heel veel toe aan de beleving. Je kunt namelijk een route samenstellen met hotspots waar je op allerlei manieren informatie kunt overbrengen: in tekst, foto en filmpjes. Zo leert een deelnemer in korte tijd heel veel over een gebied of een verhaal. De laatste jaren maakte ik meerdere van dit soort apps, vaak met vaste presentator Vincent Wibier. Eerst op het platform van BeleefRoutes, nu voor RoutAbel.

Ooggetuigen van WOII

Het vastleggen van verhalen van de laatste ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog is een dankbare taak. Soms als interviewer, vaker als filmer maakte ik tientallen van dit soort verslagen, die terug te lezen zijn op de website www.ooggetuigenvanwo2.nl.

Panco strips

Voor aannemer Panco werden 3 series met 10 strips gemaakt, waarbij bekende persoonlijkheden zogenaamd kennis maakten met Panco. Gepubliceerd in regionaal weekblad Het Kontakt. Wout Struik was daarbij de tekstschrijver. Een originele manier van reclamemaken!

Back To Top